HUIS
Info
NR.

Het huisjes project


Ik ben dit project begonnen omdat ik sinds ik me met beeldende kunst en vormgeving ben gaan bezighouden een fascinatie heb voor het huisje. Het keert dan ook geregeld terug in mijn ontwerpen.

Ik maak de huisjes met de hand van onbeschilderd vuren. Op de onderkant staat een stempel met het bijbehorende huisnummer.
De afmetingen zijn ± 35x35x45mm.

Mail voor meer informatie, vragen of opmerkingen en natuurlijk ook voor als je mee wilt doen naar [javascript protected email address]

Wil je over dit project bloggen of schrijven, ga je gang. Als je foto's gebruikt graag wel met een bronvermelding en de naam van de maker en/of een link naar deze site.

  • [javascript protected email address]
  • PINTEREST

Koen de Wilde

Op mijn visitekaartje staat 'beeldend vormgever'. Ik ontwerp producten en sieraden in kleine oplages. Zo maak ik ringen van zilveren guldens (guldenring.nl).

Onder de naam Koenst hou ik me bezig met opdrachten en projecten voor derden. Dit werk is vaak een combinatie van creatief en technisch, zoals onder andere het uitwerken van schetsen tot volwaardige 3d tekeningen (bijv. tv decors) en het ontwikkelen van websites.

Meer informatie en ontwerpen zijn te vinden op koendewilde.nl.

  • [javascript protected email address]
  • WEBSITE
  • TWITTER
  • FACEBOOK

Meedoen

Ook meedoen? Dat kan, maar door de grote belangstelling kan ik niet aan iedereen een huisje uitdelen.

Grootendeels benader ik nieuwe deelnemers zelf, maar probeer het gerust misschien dat ik ook nieuwsgierig genoeg ben naar jouw interpretatie.

Stuur een email met wat gegevens over wat je doet (hoeft niet, maar vind ik wel leuk) naar [javascript protected email address].